Dagens inspiration: pärlor

02.05.2013 kl. 22:43
                          
Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Thanks for the comparison! The collage is beautiful! I really like the way you compared two differed items!
essay help25.09.17 kl. 15:46
I am so glad, that I have found your blog!It is very useful for me, because I want to improve my Swedish.
custome writing27.09.17 kl. 21:04
It is remarkable that the hair color began to look very beautiful and perfectly compared with a smooth pearl reflection.
online proofreading service09.10.17 kl. 09:15
Oh, the blog is so inspiring! I`d say that it is the most interesting ever! By the way, the hair is really nice very nice.
http://greatessayplus.com/contact-us/17.10.17 kl. 21:12
Your hair looks incomparably nice, so analogizing it with the pearl is an excellent idea!
http://livecustomwriting.com/blog/category/how-to/page/430.10.17 kl. 11:51
Comparing your hair with such a treasure is a great idea! Is that your natural color?
where to order academic essay editing16.03.18 kl. 13:24

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi