Bilder

Publicerad 01.05.2013 kl. 10:30

En massa händer förståss inte minst på jobbet. Vi har under vinter/våren hunnit med både modeshowen Zonta var bland annat Magnus och Petski medverkade. Jag har hunnit med att göra både unga och äldre vackra till bal och även göra en och en annan makeover.

Magnus och Maarit.

Hanna och Petski.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver?

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi

Senaste kommentarer

26.04, 19:48Dagens tips! :) av irriteradpåBS
14.03, 22:44Ombre av Mima
27.12, 18:13The best of the best! av Molly
17.12, 14:07Ombre av Hanna
10.07, 00:56Ombre av Isabel