Sassoon Academy London

Publicerad 01.05.2013 kl. 09:56

Hej, förra veckan åkte jag och min kollega till London på fortbildning, till Sassoon Akademin närmare bestämt.

Två dagars intensiv kurs i färg och klippning. Jag tror jag som frisör inte kunde ha kommit närmare en dröm än just där och då.

Att sitta och se när frisörerna på Akademin jobbade var ju en ren fröjd för ögat. Som i för vilket yrke som helst se mästaren skapa.

Jag kan ju redan tillägga att man var verkligt nervös att börja klippa inför dessa mästaren men det var helt onödigt. De fick oss verkligen att känna oss trygga och duktiga och vi lärde oss en massa nya tekniker och ideer.

Resten av veckan strövade vi omkring på Londons gator och shoppade allt vi orkade. Vi avnjöt också musikalen Rock Of Ages, en verklig skön musikal med världskända låtar och vrickad humör :)

Självklart besökte vi alla "måste" platser såsom London Eye och Tower bridge.

Jag tackar för den här gången!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi

Senaste kommentarer

26.04, 19:48Dagens tips! :) av irriteradpåBS
14.03, 22:44Ombre av Mima
27.12, 18:13The best of the best! av Molly
17.12, 14:07Ombre av Hanna
10.07, 00:56Ombre av Isabel