Dagens tips! :)

Publicerad 24.09.2010 kl. 19:35
Ögonbrynen är en stor del av ditt utseende. Ögonbrynen skall vara en grad mörkare än ditt hår för att det skall se naturigt ut. De är inte så hemskt snyggt när viss har blonderat hår och svarta ögonbryn, hmmm hur äkta är det sedan då??

Ja ska ge några tips om hur du skall noppa dina ögon bryn.. Här nedan ser du var ögonbrynet skall börja, var högsta punkten skall vara och var den skall sluta!


Och har du svårt att noppa själv så kan du ju be frisören eller kosmetolgen göra det.
Jag färger inte mina ögonbryn för dom är passligt mörka men det sällan kvinnor har fylliga och täta bryn, så då målar man dom!! Det gör en sådan skillnad att det är inte sant..
Så alltså snälla måla inte med en kajal penna eller dylikt för det ser faktiskt ganska tokigt ut. Köp hellre en ögonbryns skugga .


Det kan du hitta så gott som hos alla smink märken. Välj en ton som är nära det egna färgen, som sagt en ton mörkare än ditt hår. Oftast i nordiska bryn passar en brun-grå ton.

Jag själv har en super grej, en ögonbryns schablom som är min bästa vän. Det bara att placera den på ögonbrynet och sedan pensla på färg, två röda sekunder så har man lika snygga bryn som vilken hollywood stjärna som helst!Om du inte hittar sådana så kan du ju alltid köpa ett OH-papper och klippa ut ett..
Rita dit ögonbrynen och klipp ut den ritade delen så är det färdigt med det! ;)
Det också lättare att måla brynen och sedan noppa allt utanför den linjen.
Hon har tatuerat ögonbryn vilket också är möjligt men dyrt. Men så här ser det ut när man alltså målar dom!! Några snygga kändisar och deras snygga bryn!!

Och kom ihåg att dessa sköna damer vaknar inte så här på morgon :D
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
den där bilden på angelina och hur man noppar ögonbryn är så jävla fel att de är löjligt. och för 80% av alla världens människor som inte har helt rak näsa, utan lite bredare vingar, ska deras ögonbryn då börja bredare isär varandra? haha asså yea right. hoppas du lärt dig nåt sen du skrev de för 5 år sen.
irriteradpåBS26.04.16 kl. 19:48

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi