The best of the best!

Publicerad 12.01.2011 kl. 18:38
Karin undrade om det finns någon specifik hårinpackning jag gillar.

Min personliga åsikt (efter att ha prova en miljon olika varor) är och kommer att förbli Kerastase.

Det enda sättet jag kan beskriva denna underbara märke med är att det är som en medicinkur för ditt hår.

Under min studietid så provade jag självklart ungefär alla färger som finns att få  i mitt hår och därmed var mitt hår ganska förstört. Man kunde ta en slinga av mitt hår och gå till nästa rum utan att det brast, gummibandlikt och totalt förstört.

Envis som jag var ville jag inte bli korthårig och då provade jag Kerastase och efter en bra tids användning så var mitt hår faktiskt helt okej och det ni! Det är stort :)

Kerastase har med andra ord det bästa hårinpackningarna men jag kan inte säa vilken du ska köpa av dem då det beror på hurudant hår du har..

Alltså fastän du har torrt hår så ska det bestämmas först på din hårtyp, tjockt, tunt, slitet, färgat osv.

Men det skall du nog få hjälp med av den som säljer produkterna.. :)

Så om du vill pröva det bästa, pröva då Kerastaste..

En gång kerastase alltid kerastase,  i min uppfattning gäller det alla som prövat det..
Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hördu nu måste jag fråga dig här, jag vill som sagt köpa nån ny ögonskugga men ja har problem vilken färg jag ska välja..har hört att om man har gröna ögon ska man välja lila ögonskugga, håller du med? Men jag vill ha både en vardags- och en party ögonskugga..du som vet hur jag ser ut ;) hjälp!
Sofie12.01.11 kl. 21:19
haha ja absolut ska du använda lila toner men det bara om du vill att dina grönaögon ska synas tydligt.. Så jo en ljusare lila och en mörkare lila är snygga till krogen, till vardag kan du ha bruna toner som går aningen i roströd :) Men du kan ha vilken ögonskugga som helst det här är bara som sagt sådana som bringar fram det gröna i dina ögon :)
13.01.11 09:59
Tack för tipset, jag skall absolut testa!
karin.ratata.fi14.01.11 kl. 14:00
Varsågod! :)
14.01.11 19:02
har du testat macadamian oil inpackningen? :)
annaforsberg.blogg.se14.01.11 kl. 14:09
Nej men det låter ju jättebra, enligt vad ja läste om den.. Ha du pröva?
14.01.11 19:01
Tackar! :)
Sofie15.01.11 kl. 15:32
inpackningen är verkligen helt SUVERÄN! har inte testat schampot och balsamet, men tror jag ska beställa dem nu också :)
annaforsberg.blogg.se17.01.11 kl. 17:33
Jag var hos frisören för ett tag sen, och såg att hon använde något i mitt hår.. Jag kunde bara se att det var som en orange men ändå genomskinlig flaska/burk, och tänkte inte på att fråga vad det var för något. Hur som helst funkade det skitbra, och jag antar att det var något slags vårdande elixir som gjorde håret lättare att jobba med/ mindre frissigt.. Jag har letat väldigt länge och har kommit fram till att jag tror det är någon utav dom orangea flaskorna kerastase (på din bild), kan det stämma? :) Isåfall undrar jag om du vet på ett ungefär vad dom kostar? Jag såg att inlägget är gammalt, men jag försöker ändå.. :)
Molly27.12.12 kl. 18:13

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi