Zonta modevisning

Publicerad 04.04.2012 kl. 19:09
Välgörenhets modevisning som de duktiga och grymt häftiga Zonta kvinnorna ordnat. VI fick stå för smink och hår, väckning vid 06.00 och sedan var det fullt ös, sminkpenslar flög omkring, hårnålar låg kors om tvärs på borden men det var roligt. :)
Bland alla fina damer var bland annat Åsa Bengtsson


Och alltid eleganta Maarit Feldt-Ranta


Resten av bilderna lånade från Zontas facebook sida
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
vad fint, jag älskar frisyren nr 10 tror jag det är, hon i blå skjorta. så hade jag velat ha på mitt bröllop. (någon gång i framtiden)
ardiana07.04.12 kl. 15:47
Tack, Jo den blev faktiskt jättebra tycker jag själv också. :)
07.04.12 18:15
Greetings! All the pictures you have shared so far seem to be excellent! I am loving every single published photo!
this site can edit your admission essay16.03.18 kl. 13:29

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi