The one with the braid

09.04.2012 kl. 18:40
Kvinnan med håret som skulle få det flesta frisörer att gråta..av avundsjuka vill säga.
Tjockt tjockt hår, friskt, långt och ofärgat. Elovena flickan, ni vet på gröt paketet?


Jag skulle kunna stå och fläta flätor hela dagen i hennes hår.


Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Helt otroligt vackert. Bra jobbat!
Hans01.07.12 kl. 19:15
Äntligen nån som bekräftar att Elovenaflickan hade flätor! Har letat förpackningsbilder från 50-talet o fram på nätet men hittar bara kortklippta flickor. Trodde till slut att jag blandat ihop minnen. Kommer du ihåg när hon bar flätor?
Maj-Len19.11.18 kl. 20:29

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi