Smycka svansen.

Publicerad 10.04.2012 kl. 21:19
Här hittade ja den snygga hårsmycke som får vilken hästsvans att se lite extra flashig ut.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
hej! tänkte bara fråga om en sak, jag har har mellanbrunt (mer åt det möka hållet!) men när det är ljust ute så ser det lite orange ut och då undrar jag om jag kan lägga nån askblond hårfärg för att få en mer kallbrun färg?? tack på förhand
undrar!14.04.12 kl. 00:48
Du kan ju pröva med silver schampo innan du börjar färga. Den kan vara en snabb och billig lösningen på problemet. Lycka till :)
15.04.12 16:51

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi