Öppningsjippo starring Mikko Sipola!

10.05.2012 kl. 22:11
Alla är välkomna att lyssna på Mikko Sipola som uppträder utanför salongen 18.30 den 4.6 Kom in och säga hej från klockan 18.00-19.30.   Bild: Fotofabriken
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Hej! Jag funderar hur man skall göra om man vill beställa en tid till dig till den nya frissan nu redan? :)
Anonym24.05.12 kl. 11:01
ring 0404134498 :)
24.05.12 13:09

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi