Ombre

07.06.2012 kl. 22:26

I hollywood ser vi mer och mer den omtalade "ombre" tekniken bland stjärnorna. Och allt mer efterfrågningar också i salongen.


Och så fick jag nya naglar som Nici lagade i salongen.Och till sig själv lagade Nici, vad jag kallade candyshop :)


Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Oj jag sku vilja laga ombre :) sku vara så jäkla coolt!
Isabel10.07.12 kl. 00:56
UNDERBARA naglar!! :)
Hanna17.12.12 kl. 14:07
snygga naglar :)
Mima14.03.13 kl. 22:44
I will be very grateful, if you share with us the most important information.  By the way, the style is awesome and I like it.
http://myessaywritingelites.com/about-us/17.10.17 kl. 21:15
I am loving your strong curly hair and your cute long nails as well! Thanks for publishing this article!
http://bigessaywriter.com/blog/category/services/page/316.03.18 kl. 13:28

En Frisörs Blogg

Jag heter Angelina, en två -barnsmorsa som arbetar som frisör ( utför även make-up) Jag är lyckligt gift och bor i den lilla men fina staden Ekenäs. Är glad och utåtriktad, en festprisse när det finns tillfälle att festa, älskar dans, musik och att chilla i vänners sällskap! Seglar på sommaren och sover över vintern! :P Jag älskar mitt jobb, och vill göra mitt bästa i allt. Jag får folk att skratta och jag hatar att förlora! Jag lyssnar men tycker bättre om att prata! Jag gillar skarpt mode, skönhet men mest av allt min lilla familj! Anser mig själv som en stark kvinna, med ett jätte jätte jättestort hjärta! Har du några frågor så var god! :) Du når mig även på angelinadavini@hotmail.com HEADER: gizmo.ratata.fi